''Postani brezmejen''

Kaj?
Intenzivna 4-dnevna delavnica na temo brezmejnosti in popolne svobode.
Kdaj?
Od 4. do 7. novembra 2021.
Kje?
Sečovlje, Slovenija (točen naslov vam posredujemo nekaj dni pred začetkom).

04.11.2021
-
07.11.2021

Koliko dimenzij ima svoboda? Trudimo se jo razumeti, jo definirati in si jo izboriti. Si s tem, ko prosimo za dovoljenja, res lahko izborimo svobodo? Potrebujemo dovoljenje, da lahko hodimo po svoji avtentični poti?
 

Zdaj že vemo, da naše misli kreirajo naš svet. Vse, kar vidimo in občutimo, vse, kar nas obdaja. A zakaj se namesto tega, kar si res srčno želimo, vedno znova ustvari realnost, ki je nočemo?
Če se v vas skriva nerazrešen strah, se bo ta v manifestacijah vedno znova prerinil v ospredje. Ključ do izpolnjenosti v prihodnosti leži v sedanjosti, v tem trenutku. Tu strah ne obstaja. Vaše misli v tem trenutku kreirajo vse, kar sledi. Vaša prihodnost je pripravljena, da jo realizirate. Vaše sanje, želje, vaše poslanstvo.

 

Zato to ni tečaj manifestacije. In ni predavanje. Vaše prebujenje v brezmejnost ne bo enako prebujenju kogarkoli drugega. Z individualnim pristopom in intenzivnimi delavnicami bomo skupaj, a vsak na svoj način in v svojem času, porušili omejujoča prepričanja in blokade, dokler se vsak pozameznik ne prebudi v jasnost, enost in brezmejno svobodo.

 

Ta delavnica je namenjena vam. Vam, ki ste obtičali brez navdiha ali volje do življenja in ne veste, kako naprej. Vam, ki vztrajno pošiljate vesolju svoje želje in načrte, a na njih ne dobite odgovora. Vam, ki verjamete, da ste tukaj z namenom in ste pripravljeni stopiti na pot svojega poslanstva. Ker vem, da se globoko v vas skriva tisti delček vaše zavesti, ki ne more odnehati. Vaš višji Jaz, ki ve, da je čas.


 Iz pepela lažnih identitet, neizpolnjenih poslanstev in strahu preživetja bomo vstali v Svobodo z velikim S, v brezmejnost, ki se ne podreja nobenemu času in kraju.

Ste pripravljeni na preobrazbo?
Pridružite se nam v objemu narave v Sečovljah, kjer se bomo od 4. do 7. novembra podali na pot prebujenja in razsvetljenja. Število udeležencev je zaradi načina dela zelo omejeno, zato priporočamo, da si svoje mesto zagotovite čim prej. Vaš prispevek za 4-dnevno srečanje, ki vključuje vse delavnice in aktivnosti, spanje in obroke, znaša 311 eur. Namen delavnice je postati brezmejen, odkriti obilje, ki ga prinaša sedanji trenutek.

 

Z vami sem ves čas delavnice APOLONIA GALANTI, ki vam pomagam pri preobrazbah, ustvarjanjih in kreiranjih lepše in boljše prihodnosti.
 

 

Še niste bili na kateri od delavnic, ki jih vodim?
Ne veste, kaj pričakovati?

Verjetno bi vam vsak od udeležencev, ki se leto za letom vračajo na moje intenzivne delavnice, povedal, da so kakršnakoli pričakovanja odveč.
 

Vibracija enegij se spremeni že ob prihodu na lokacijo. Delavnice in meditacije so z izjemo obrokov skoraj neprekinjene, za prehrano, ki je v veliki meri nepredelana rastlinska,  je poskrbljeno.
V kolikor nam je vreme naklonjeno, se aktivnosti izvajajo zunaj na svežem zraku. Pričakovanja, ki ste jih morebiti prinesli s seboj, bodo odpadla že pri prvi meditaciji.

Preobrazba, ki jo prinaša ta delavnica, je bolj celovita in mogočnejša od česarkoli si lahko v tem trenutku zamislite.

Zato pripravite topla oblačila in svojo najljubšo odejo ter nam dovolite, da vas vodimo po poti transformacije, ki bo za vedno spremenila tok in poslanstvo vašega življenja. Zaradi načina dela je število mest zelo omejeno.
 

Prijave na delavnico do 25.10.2021.
 

Zaradi zagotovitve večje varnosti vas naprošam, da imate ob prihodu na dogodek dne 04.11.2021 s seboj potrdilo o cepljenju proti virusu SARS COVID 19 ali potrdilo o prebolelosti ali test, ki ga naredite dan prej.

Hvala.

Prijavite se lahko tudi na apolonia.galanti@gmail.com. Za več vprašanj pokličite 070 271 888.

Z lepimi pozdravi in z željo, da se vidimo.
 

Sončen pozdrav z ljubeznijo in hvaležnostjo,

Apolonia Galanti

Luč in ljubezen sta tvoja rojstna pravica, vzemi si ju nazaj.

Horizon

Prijavi se

arrow&v

Prispevek: 311 eur

Nakazilo lahko izvedete na račun SI56 6100 0002 0576 666. Ta znesek vključuje: 3 nočitve, vse obroke (prehrana je vegetarijanska), delavnice in aktivnosti po programu.