sob., 11. dec.

|

Zavod GnoZen

Enodnevna delavnica »KLJUČ DO VIBRACIJE OBILJA, PRETOČNOSTI IN IZPOLNJENOSTI«

Ljudje na planetu Zemlja. Duše v telesih. Duše, ki prebivajo v telesih. In ne telesa, ki imajo dušo.

Enodnevna delavnica »KLJUČ DO VIBRACIJE OBILJA, PRETOČNOSTI IN IZPOLNJENOSTI«

Kje in kdaj?

11. dec. 2021, 10:00 – 18:00

Zavod GnoZen, Kersnikova ulica 5, 1000 Ljubljana, Slovenia

O delavnici

Živimo in soustvarjamo družbo pomanjkanja. Družbo, kjer je vedno na obzorju naslednji korak, naslednji avto, naslednja služba, naslednji partner, ker nas prejšnji ''ni bil vreden''. Vedno je nečesa premalo. Premalo časa, premalo denarja, premalo povezanosti, premalo tistega, ob čemer se počutimo žive. Vedno stremimo za nečim večjim, boljšim, hitrejšim. Da bomo enkrat imeli dovolj.

Kaj ustvarja to navidezno pomanjkanje? Je razlog to, da na svetu ni dovolj denarja, jabolk ali zemlje? Ali morda to, da smo sprogramirani tako, da zadržujemo stvari, ki jih ne potrebujemo? S tem, ko se česarkoli oklepamo in tega ne spustimo, ustvarjamo pomanjkanje. Prekinemo tok brezmejnega obilja, ki je Vesolje. Bog. Višja sila. Kakorkoli ga imenujemo. Obenem pa vsa ta fizična in nefizična navlaka zaseda vedno več prostora v našem življenju in s tem blokira pritok tistega, kar nam je zares namenjeno.

Nekateri ne verjamejo, nekateri pa niti ne pomislijo, da obilje ni nekaj fizičnega in oprijemljivega. Družba, ki je vezana in ujeta v materialni svet, dojema obilje kot nekaj, za kar se je treba truditi in trdo delati. Kot nekaj, kar si je treba zaslužiti. A v resnici je tako mišljenje le zelo učinkovit način, kako obilju blokirati pot skozi svoje življenje. Če mislimo, da si nečesa ne zaslužimo, se bo vesolje odzvalo na to prepričanje.

Pasti lovljenja navideznega obilja

Ko se poistovetimo s pomanjkanjem, se ujamemo v začaran krog iskanja zunanjega obilja in potrditve, ki nas vedno znova pripelje do občutka izčrpanosti, neizpolnjenosti in notranje osiromašenosti. Stremimo k izpolnitvi trenutnih potreb in želja in hrepenimo po ''instant'' obilju, ki sicer v tistem trenutku zaposli naše čute, a hitro izgubi svoj sijaj. Na svoje notranje obilje pa ponavadi pozabimo. Lahko se mu celo izogibamo ali ga nezavedno trošimo.

Včasih se obstoja in moči notranjega obilja niti ne zavedamo. Ko se ga končno zavemo, je lahko že prepozno. A  ko odpremo vrata notranjemu obilju, se zunanje materializira samo od sebe. Kot odgovor na našo vibracijo izpolnjenosti in samozadostnosti. Takrat se zavemo, da imamo sposobnost v svoje življenje priklicati vse, kar potrebujemo. Da smo lahko izpolnjeni tako notranje, kot zunanje, in s tem tudi cenimo, kar smo in kar imamo.

Kako postati magnet za priložnosti, ljudi in izkušnje, ki so nam namenjene?

Na enodnevni delavnici bomo ozavestili in predelali vzorce pomanjkanja in občutka, da nam je kdorkoli na tem svetu karkoli dolžen. Prevzeli bomo radikalno odgovornost za vse, kar se nam v življenju dogaja in za vse tisto, kar nikakor ne steče. Zavestno bomo izstopili iz primeža omejujočih prepričanj in svoje celotno bitje uravnali na vibracijo popolne pretočnosti obilja neskončnih možnosti.

In kar je najpomembneje – končno bomo naredili prostor. Prostor za tisto, kar je namenjeno in kar nas lahko dejansko izpolni. Sprostili in spustili bomo zastalo energijo, ki je tako dolgo hromila tok vesoljnega obilja skozi naše življenje.

Naj v novo leto vstopi z vami le tisto, kar vam služi.

To je vaše vabilo v svet obilja, pretočnosti in izpolnjenosti. 

Ste pripravljeni?