pet., 26. nov.

|

Ljubljana

Petkovo predavanje ''Vstopi v svet obilja, pretočnosti in izpolnjenosti'' (3.del)

Ozavestili bomo vzorce pomanjkanja in občutka, da nam je kdorkoli na tem svetu karkoli dolžen. Prevzeli bomo radikalno odgovornost za vse, kar se nam v življenju dogaja in za vse tisto, kar nikakor ne steče. Ste pripravljeni?

Petkovo predavanje ''Vstopi v svet obilja, pretočnosti in izpolnjenosti'' (3.del)

Kje in kdaj?

26. nov. 2021, 18:00 – 19:30

Ljubljana, Kersnikova ulica 5, 1000 Ljubljana, Slovenia

O delavnici

V Petek, 26.11.2021, ob 18. uri ste vabljeni v Zavod GNOZEN, Kersnikova 5 A, Ljubljana, na INTERAKTIVNO PREDAVANJE "Vstopi v svet obilja, pretočnosti in izpolnjenosti" (3. del)

Ljudje na planetu Zemlja. Duše v telesih. Duše, ki prebivajo v telesih. In ne telesa, ki imajo dušo.

Živimo in soustvarjamo družbo pomanjkanja. Družbo, kjer je vedno na obzorju naslednji korak, naslednji avto, naslednja služba, naslednji partner, ker nas prejšnji ''ni bil vreden''. Vedno je nečesa premalo. Premalo časa, premalo denarja, premalo povezanosti, premalo tistega, ob čemer se počutimo žive. Vedno stremimo za nečim večjim, boljšim, hitrejšim. Da bomo enkrat imeli dovolj.

Kaj ustvarja to navidezno pomanjkanje? Je razlog to, da na svetu ni dovolj denarja, jabolk ali zemlje? Ali morda to, da smo sprogramirani tako, da zadržujemo stvari, ki jih ne potrebujemo? S tem, ko se česarkoli oklepamo in tega ne spustimo, ustvarjamo pomanjkanje. Prekinemo tok brezmejnega obilja, ki je Vesolje. Bog. Višja sila. Kakorkoli ga imenujemo. Obenem pa vsa ta fizična in nefizična navlaka zaseda vedno več prostora v našem življenju in s tem blokira pritok tistega, kar nam je zares namenjeno. Torej...  v resnici ne verjamemo, da je Vesolje na naši strani? Ponavljamo si afirmacije in manifestacije, a še vedno vztrajamo v situaciji, ki nam ne služi, le zato, ker je varna in poznana. Za vsak slučaj.

Kako postati magnet za priložnosti, ljudi in izkušnje, ki so nam namenjene?

Na prihajajočem sklopu petkovih predavanj bomo skupaj spoznali, kaj je tisto, kar nam dejansko pripada. Kaj je tisto, kar resnično lahko vzamemo s seboj, ko poteče naša ''najemnina'' v teh zemeljskih telesih. Ozavestili bomo vzorce pomanjkanja in občutka, da nam je kdorkoli na tem svetu karkoli dolžen. Prevzeli bomo radikalno odgovornost za vse, kar se nam v življenju dogaja in za vse tisto, kar nikakor ne steče.

In kar je najpomembneje – končno bomo naredili prostor. Prostor za tisto, kar je namenjeno in kar nas lahko dejansko izpolni. Sprostili in spustili bomo zastalo energijo, ki je tako dolgo hromila tok vesoljnega obilja skozi naše življenje.

To je vaše vabilo v svet obilja, pretočnosti in izpolnjenosti. Ste pripravljeni?

Morda mojega dela še ne poznate?

V zadnjem desetletju, ki ga posvečam individualnemu in skupinskemu delu z ljudmi ter raziskovanjem globine svojega poslanstva in vesolja, sem imela priložnost razviti učinkovit in edinstven pristop, s katerim vas vodim po poti samorealizacije in svetlobe. Način mojega dela ni, da vam povem, kako razmišljati, kaj narediti in da podam odgovore na vsa vaša vprašanja. Moj pristop in namen teh srečanj je, da vas vodim in usmerjam na vaši poti do prebujenja in dviga zavesti vse do tiste ravni, na kateri boste lahko odgovore na svoja vprašanja našli sami. Le tako boste imeli možnost resnično ozavestiti, kar je potrebno, in se osvobodili omejujočih vzorcev in blokad.

Predavanje je zato interaktivno in vsakič malo drugačno. Izbira je vedno vaša - lahko sodelujete, delite svoje izkušnje, ali le poslušate.

Predhodne prijave na apolonia.galanti@gmail.com ali 070 271 888.

Vaš prispevek: 10 €

Z lepimi pozdravi in z željo, da se vidimo.

Hvala vam z ljubeznijo,

Apolonia Galanti