Apolonia ima izredno sposobnost videti težave, dogodke in izzive v drugi luči, kot se nam zdijo v prvem trenutku. V seansi lahko na ta način vidiš dogodke, osebe in odnose v povsem drugi luči. Na primer, če imaš težave s sodelavci, poslovnimi partnerji, partnerji, poslom in še čem lahko s postavitvami posameznih delov uvidiš, kaj je pripeljalo do neželene situacije in kaj rabiš naredit, da se stvari spremenijo na bolje. Ko enkrat veš kaj je prav in si postaviš kompas, lažje razrešiš situacijo in dosežeš notranji mir.

 

Marko iz Ljubljane.

 

 

Apolonia je po mojem mnenju največja carica na področju odpravljanja strahov. Ena seansa z njo pomiri um in srce ter odpravi še tako zakoreninjen strah. Najbolj pomembno se mi zdi, da se potopi vanj ter mi ga pomaga rešiti in odpraviti. Njene meditacije me vedno znova odpeljejo tja, kamor je potrebno in po njih sem sproščena ter povsem pomirjena. Njeni uvidi me včasih prestavijo, a so še kako resnični in vedno izraženi z namenom, da pomagajo.

 

Petra iz Radovljice

 

Moj prvi stik z Apolonio je bil na daljavo zaradi zdravstvenih težav. Pomagala mi je do olajšanja bolečin. Za kar ji bom večno hvaležna. Pomagala mi je prebroditi težave. Naučila me je sproščati in odpuščati. Ob tem se je spletla prijateljska vez, ki mi je zelo dragocena.

 

Cvetka iz Ptuja

 

Večkrat, ne le enkrat sem bila zaradi fizičnih bolečin namenjena k različnim terapevtom.

Na pol poti sem si rekla; če kdo, potem me edino Apolonia s svojim uvidom lahko reši problema. Dejansko se je večkrat zgodilo, da so se fizične težave po terapiji razrešile same po sebi. 

 

Petra iz Ljubljane

 

Apolonia, je kot sonce, ki posije, ko ti je najbolj hudo..... njene terapije so pravi blagoslov..... zna prodreti v globino duše in poiskati vzroke in občutke, ki nas morijo in ubijajo......

Le tako naprej..... 

 

Dragica Destrnika