IMG_7226.jpg

Zdravo

Sem Apolonia Galanti in sem specialistka za odkrivanje in reševanje skritih vzorcev in programov pri ljudeh.
Ljudi vodim skozi proces osebnega in duhovnega razvoja.

Odkrivam in razkrivam dogodke ter situacije iz preteklosti, ki se ponavljajo v sedanjosti ter imajo negativen vpliv na življenje. Ti dogodki ali okoliščine so lahko posledica naših vzorcev, prepričanj, programov, čustvene navezanosti, itd.

Pot do spoznanja sebe

Že kot otrok sem odkrivala svoje sposobnosti v gozdu, kjer sem nabirala in preučevala zdravilne rastlinice za katere nisem vedela, da so zdravilne. Ko sem jih prinesla domov, mi je mama pojasnila kakšno moč imajo in za katere bolezni so primerne.
 

Pri 15 letih sem spoznala bioenergetika, ki me je vpeljal v svet energij in načine zdravljenja z njimi. Povezanost z energijo omogoča, da se ljudje lahko lažje spoznajo, saj se v moji prisotnosti počutijo dobro in varno. Sčasoma sem pričela dobivati uvide ob stikih z ljudmi, kako jim svetovati in jih zdraviti. Imela sem pogoste uvide, čeprav si jih takrat nisem znala pojasniti. 

Prišlo je obdobje, ko sem se prenehala ukvarjati z energijami in duhovnostjo in sledile so določene težke preizkušnje. Ko se je moje življenje dokončno obrnilo na glavo na vseh življenjskih področjih, sem se začela zavedati, da je potrebno nekaj spremeniti.
Pričela sem iskati stvari v svoji notranjosti, v svoji globini nezavednega z delom na sebi. Spoznala sem, da mi vse stvari, kot so na primer travme in bolečine dogajajo zato, da mi nekaj sporočijo. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Preko prakse in meditacije sem iznašla načine, kako pomagati ljudem na čim bolj učinkovit način na različnih življenjskih področjih.

Od leta 2010 sem profesionalno začela pomagati ljudem, kako razumeti življenje in svoj notranji svet. Poti so me vodila tudi k različnim učiteljem, ki so dopolnjevali moja razkritja in mi pomagali sestaviti delčke moje modrosti v celoto.
 

Prišla sem do spoznanja, da so vsi procesi plod preteklosti in so globoko zakoreninjeni v nas, nekateri celo do te mere, da se jih niti ne zavedamo, kaj šele opazimo. Tisti, ki se jih zavedamo pa smo pogosto interpretirali po svoje in to povsem drugače, kot so se v resnici zgodili. Posledica tega so bolečine in rane na nezavednem nivoju, ki jih zadajamo sebi, svojim bližnjim ter okolici, odvijajo pa se tako v zasebnem kot poslovnem okolju.

Z odkrivanjem sebe sem prišla do modrosti, ki sem jih redno prenašala v prakso.

IMG_6993.jpg
IMG_7222.jpg