''Svoboda in brezmejnost'' (4.del)

V Petek, 22.10.2021, ob 18. uri ste vabljeni v Zavod GNOZEN, Kersnikova 5 A, Ljubljana, na INTERAKTIVNO PREDAVANJE "Svoboda in brezmejnost" (4. del)

Svoboda. Ujetost.

Če ste iskali znak, je tukaj. Podarite si darilo brezkompromisne svobode in zadihajte v polni razsežnosti svojega avtentičnega Jaza. Tukaj in zdaj.

Svoboda. Ujetost. Lahko sobivata?
Želimo si svobode, a prosimo za dovoljenja. Želimo stopiti v brezmejnost, a čakamo, da nam nekdo drug odklene vrata.

 

Se počutite ujeti? Ste obtičali? Vas omejujejo zunanje omejitve ali pričakovanja do samih sebe? Morda oboje? Se vaše skrite želje in načrti za prihodnost vedno znova ustavijo pri "ko bi vsaj..." in "ampak..."?
 

Z občutkom ujetosti in nesvobode se spopadamo različno. Nekateri jih poskušamo potlačiti in "razmišljati pozitivno". Nekateri se proti njim upiramo, borimo. Želimo si biti slišani in uslišani. Nekateri pademo v občutek globoke žalosti, nemoči, depresije. Kaj če nobena od teh poti ne vodi v svobodo? Globoko v sebi vemo, da svoboda ni nekaj, kar si lahko izborimo. Svoboda ni dovoljenje. Je stanje duha. Je brezmejnost.
 

Na naslednjem sklopu predavanj se bomo osvobodili iluzije omejitev. Vodila vas bom na pot popolne brezmejnosti in (re)aktivacije svoje kreativnosti in poslanstva. Pridobili boste orodja, kako se soočiti z blokadami, dvomi, občutki ujetosti in nemoči. Če ste iskali znak, je tukaj. Podarite si darilo brezkompromisne svobode in zadihajte v polni razsežnosti svojega avtentičnega Jaza. Tukaj in zdaj.

 

Kako?

Z znanjem, ki sem ga pridobila z desetletnimi praktičnimi izkušnjami z ljudmi in s poznavanjem svoje globine.

 

Kot že nekateri poznate moje delo, rada raziskujem vzroke in posledice nastalih kritičnih situacij, pojavov in dogodkov ter iščem njihove povezave, rešitve in načine, kako ustvariti nekaj lepega in dobrega v tem trenutku ter v prihodnosti. Odgovore interpretiram jasno, tako, da jih vsak lahko uporabi za svojo preobrazbo.

 

Na predavanju lahko sodelujete, delite svoje izkušnje, ali le poslušate.

 

OPOZORILO:

Predavanje bomo tokrat izvedli zunaj na terasi stavbe Zavoda Gnozen, Kersnikova 5, Ljubljana.

V primeru slabega vremena se predavanje prestavi v notranje prostore.

 

Predhodne prijave na apolonia.galanti@gmail.com ali 070 271 888.

Vaš prispevek: 10 €
Z lepimi pozdravi in z željo, da se vidimo.
 

Hvala vam z ljubeznijo,

Apolonia Galanti

Luč in ljubezen sta vaša rojstna pravica. Vzemite si ju nazaj.

Girl with Flower