''Kdo sem, ko ne služim svojim identitetam?'' (1.del)

V Petek, 03.09.2021, ob 19. uri ste vabljeni v Zavod GNOZEN, Kersnikova 5 A, Ljubljana, na INTERAKTIVNO PREDAVANJE "Kdo sem, ko ne služim svojim identitetam?" (1. del)

Kdo sem?

Ste pripravljeni porušiti zidove, v katere so se vaše mnoge vloge zaletavale, odkar ste na svetu?

Kdo sem?
Na prvi pogled enostavno vprašanje, na katerega smo si nemalokrat poskusili odgovoriti. Mama, prijateljica, odvetnik, vegetarijanec, športnik, šahist, sin.
Celo življenje se gibljemo v okvirjih vlog, ki smo si jih pripisali sami, ali pa so nam jih nadeli drugi.
Zasidramo se v lažnih identifikacijah in skozi življenje hodimo v okviru tega, kar je za le-te družbeno sprejemljivo in značilno.

 

Kdo ste, če s svojih ramen odložite breme identitet in vlog, ki jih prenašate s seboj že desetletja? Kako se znebiti njihovih okovov in se povezati s svojim višjim jazom? Ste pripravljeni porušiti zidove, v katere so se vaše mnoge vloge zaletavale, odkar ste na svetu?
 

Na petkovem srečanju bomo odprli pot svetlobi in ljubezni. Spoznali bomo, kako se znebiti vzorcev, zaradi katerih mislimo, da je naša naloga, da vedno znova utemeljujemo in opravičujemo svoje poslanstvo drugim. Soočili se bomo s strahom pred nesprejetostjo in uvideli, da nas še toliko hvale in odobravanja ne bo rešilo pred lastnim občutkom neizpolnjenosti, če še naprej hodimo po poti, ki so nam jo utrli drugi. Razložili pa bomo tudi nevarnost manifestacij, ki niso v skladu z višjim jazom in zakaj so pogosto neuspešne.
 

Če ste pripravljeni odpreti vrata svetlobi in ljubezni, se rešiti pričakovanj sebe in drugih ter se povezati s svojim avtentičnim jazom, se nam pridružite na petkovem interaktivnem predavanju. Stopite z nami na pot izpolnitve, uresničenih poslanstev in svobode.

 

Kako?

Z znanjem, ki sem ga pridobila z desetletnimi praktičnimi izkušnjami z ljudmi in s poznavanjem svoje globine.

 

Kot že nekateri poznate moje delo, rada raziskujem vzroke in posledice nastalih kritičnih situacij, pojavov in dogodkov ter iščem njihove povezave, rešitve in načine, kako ustvariti nekaj lepega in dobrega v tem trenutku zdaj ter v prihodnosti. Odgovore interpretiram jasno, tako, da jih vsak lahko uporabi za svojo preobrazbo.

 

Na predavanju lahko sodelujete, delite svoje izkušnje ali le poslušate.
 

OPOZORILO:

Predavanje bomo tokrat izvedli zunaj na terasi stavbe Zavoda Gnozen, Kersnikova 5, Ljubljana.

V primeru slabega vremena se predavanje prestavi v notranje prostore.
 

Predhodne prijave na apolonia.galanti@gmail.com ali 070 271 888.

Vaš prispevek: 10 €

Z lepimi pozdravi in z željo, da se vidimo.
 

Hvala vam z ljubeznijo,

Apolonia Galanti