V Petek 30.07.2021 ob 19.uri ste vabljeni v Zavod GNOZEN, Kersnikova 5 A, Ljubljana na                                           INTERAKTIVNO PREDAVANJE (Odnos sam s seboj) 1 del.

 

Kaj?

Odnos do sebe do drugih

Odnos tvorimo na vseh življenjskih področjih s komurkoli ali z čemurkoli, ki temeljijo na vzorcih,vtisih,spominih... Vzorci, ki jih prinašamo v odnos, segajo ne samo v preteklost, katero se spomnimo, temveč je tudi zapuščina vzorcev iz preteklosti, ki so shranjeni v  podzavesti.

Posledica preteklosti je nerealno doživljanje dogodka kar ima za posledico bolečin in ran na nezavednem nivoju, ki jih zadajamo sebi, svojim bližnjim in okolici. Odvijajo pa se nam tako v zasebnem kot poslovnem okolju.

 

Ste vedno na zadnjem mestu?

Ali ste že kdaj pomislili, da z ugajanjem drugim in reševanje problematike drugih porabite veliko svojega časa, energije in zapuščate svoje prostor.

 

Zagotovo ste že večkrat iskali odgovore in rešitve na dogajanje v sebi in okoli sebe?

Kako bi se počutili, da lahko v svoje življenje privabite stvari in dogodke, ki si jih želite?

Si lahko zamislite, da vidite okolico kako se do vas spreminja.

 

Kako?

Z znanjem, ki sem ga pridobila z desetletnimi praktičnimi izkušnjami z ljudmi in s poznanjem svoje globine.

Na predavanju lahko sedelujete, poveste svoje izkušnje, mnenje ali poslušate.

 

Kot že nekateri poznate moje delo, rada raziskujem vzroke in posledice nastalih kritičnih situacij, pojavov in dogodkov ter iščem njihove povezave, rešitve in načine kako do ustvarjanja lepega in dobrega v tem trenutku zdaj in v prihodnosti. Razsvetljujem in interpretiram na način, da jih lahko vsak človek razume za svojo preobrazbo.

 

Predhodne prijave na apolonia.galanti@gmail.com ali 070 271 888.

Vaš prispevek: 10 €

 

Z lepimi pozdravi z željo, da se vidimo

Hvala vam z ljubeznijo

 

Apolonia Galanti